Αγγλικά για ενήλικες - Αντικείμενα Σπουδών - Η μεθοδολογία μας

Επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από το ΑΣΕΠ

γρήγορα, σίγουρα και οικονομικά;

 

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ!

 http://www.chatzistergiou.gr/φόρμα-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-για-demo

και θα σας ενημερώσουμε για

τις προσφορές μας


Εκπαιδευτικό έτος 2021-2022


Εγγραφές - πληροφορίες για νέα τμήματα εκπαιδευτικού έτους 2021-2022 στο site των Κέντρων και εντός των Κέντρων Ασκληπιού 33 - Λάρισα

 

 

Νέα τμήματα από 20-9-2021

 

Είστε ενήλικας και χρειάζεστε Β2 LOWER ή C2 PROFICIENCY για ΑΣΕΠ στα Αγγλικά;
Αποκτήστε την πιστοποίηση που χρειάζεστε σίγουρα,  οικονομικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα! Τμήματα δια ζώσης στα Κέντρα μας στη Λάρισα, Ασκληπιού 33 αλλά και Online-εξ αποστάσεως από όπου κι αν βρίσκεστε, δίχως μετακίνηση και χάσιμο χρόνου!

 
Πληροφορίες:http://www.chatzistergiou.gr/φόρμα-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-για-demo


 

 

 

Πρωτοπορία στα ONLINE μαθήματα

 

Στα Κέντρα μας εδώ και 12 χρόνια λειτουργούν τμήματα ONLINE-E-learning για όλες τις γλώσσες και για όλα τα επίπεδα!


Πρόκειται για μαθήματα διαδικτυακά μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ, σε σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιότητα εικόνας και ήχου. Η πλατφόρμα "web@class" ενδείκνυται για μαθητές όλων των ηλικιών (παιδιά και ενήλικες), οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το επίπεδο της τάξης τους συμμετέχοντας σε τμήματα (ανοικτά ή και κλειστά) ακόμη και σε ατομικά μαθήματα.


Το μάθημα δεν διαφέρει καθόλου από το μάθημα σε τάξη (in class) καθώς οι μαθητές και οι υπεύθυνοι καθηγητές συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιούν τα βιβλία και το υλικό (interactive Whiteboard Software, tests, ακουστικές, γραμματικές ασκήσεις και videos) της εκπαιδευτικής τους χρονιάς και έχουν επιπλέον την δυνατότητα αναπαραγωγής του μαθήματος σε περίπτωση απουσίας τους.


Έχοντας αποκτήσει την τεχνογνωσία και σε συνδυασμό με την εμπειρία 34 ετών στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την πλήρη και άρτια προετοιμασία και υποστήριξη για την κατάκτηση και ολοκλήρωση των στόχων σας.

 

Είστε ενήλικας;


Ενισχύστε το βιογραφικό σας αποκτώντας άμεσα για μοριοδότηση/διεκδίκηση θέση ευθύνης ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών!


Άμεσα, σίγουρα και οικονομικά!


Με ισχύ για Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα!

 

 

 

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου  ανακοινώνουν την έναρξη νέων, ταχύρρυθμων τμημάτων αγγλικών, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες.

Τα νέα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων του εκπαιδευτηρίου μας αφορούν όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών για να μοριοδοτηθούν εν’ όψη των νέων προκηρύξεων ή να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να διεκδικήσουν θέση ευθύνης. Το πρόγραμμα των μαθημάτων οδηγεί στην απόκτηση επίσημης πιστοποίησης επιπέδου Lower (Β2), Advanced (C1) ή Proficiency (C2) σε σύντομο χρονικό διάστημα!


 • Αναγνωρισμένο πτυχίο από το ΑΣΕΠ
 • Σε ευέλικτα τμήματα
 • Με δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων εντός των Κέντρων μας ή και εξ αποστάσεως (ONLINE).

 

Άριστα καταρτισμένοι καθηγητές, με την χρήση των προσεκτικά επιλεγμένων βιβλίων και εποπτικών μέσων διδασκαλίας, εμπνέουν δίνοντας τα απαραίτητα κίνητρα, εξασφαλίζουν την ποιοτική εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε επίπεδο προφορικού και γραπτού λόγου, προετοιμάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή τους στις επερχόμενες πτυχιακές εξετάσεις των επίσημων αναγνωρισμένων πτυχίων!


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε τώρα!


 


E-Le@rning Courses

 

Προετοιμαστείτε και εσείς υπεύθυνα και γρήγορα, απ' όπου κι αν βρίσκεστε με τη σύγχρονη πλατφόρμα e-learning: "web@class" 


 

 

 

Mε τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω διαδικτύου με τη πλατφόρμα "web@class" η εκμάθηση αλλά και η προετοιμασία για πτυχιακές εξετάσεις ξένων γλωσσών ανοίγει νέους ορίζοντες. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν αλλά και συμμετέχουν στο μάθημα σε πραγματικό χρόνομε τους εκπαιδευτές τους, ο καθένας από διαφορετικό χώρο. Η διαδικασία του μαθήματος είναι ίδια με αυτή που προσφέρεται σε μία κανονική αίθουσα, έχοντας την ίδια αποτελεσματικότητα.


Για να γνωρίσετε κι εσείς το μέλλον στην εκπαίδευση,

σας προσφέρουμε ένα ζωντανό μάθημα δωρεάν.


Αν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε την φόρμα εδώ και θα σας αποστείλλουμε user name και password  για να συμμετάσχετε και εσείς σε  ένα free live Demo μάθημα.

Το DEMO μάθημα, όπως εξάλλου όλα τα μαθήματα μέσω διαδικτύου είναι ζωντανά μαθήματα, με την παρουσία καθηγητή/καθηγήτριας και των συμμετεχόντων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδοweb@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learningNEW COURSES in English


Νέα ταχύρρυθμα προγράμματα Β2 - C1 - C2 στα αγγλικά για ΕΝΗΛΙΚΕΣ, για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου από τον ΑΣΕΠ!


Αποκτήστε γρήγορα και οικονομικά ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από τον ΑΣΕΠ στο επίπεδο το οποίο σας ενδιαφέρει. Σας προσφέρουμε νέα ευέλικτα προγράμματα με την υποστήριξη των έμπειρων καθηγητών των Κέντρων μας. Τα μαθήματα γίνονται και εξ αποστάσεως e-learning μέσω διαδυκτίου (web@class).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.Our goal is your success

 

 

Στα Κέντρα Χατζηστεργίου, μέσα από μία διαδρομή 34 ετών στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, παρέχουμε τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης Ξένων Γλωσσών συνδιάζοντας την υπεύθυνη διδασκαλία και την ποιότητα στην εκπαίδευση.


Γνωρίζοντας απόλυτα τις ανάγκες των καιρών για μία έγκυρη πιστοποίηση, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το ιδανικότερο πρόγραμμα εκμάθησης αλλά και προετοιμασίας για την απόκτηση των πολυπόθητων πτυχίων.


Δεν υποστηρίζουμε 

 • την γρήγορη και πρόχειρη προετοιμασία
 • την ανομοιογένεια των τμημάτων
 • την παθητικότητα και την απομόνωση του σπουδαστή
 • τις απατηλές υποσχέσεις και στο τέλος, την μη ανάληψη των ευθυνών


Πιστεύουμε

 • στις ιδιαιτερότητες του κάθε σπουδαστή (καθημερινά επίπονο πρόγραμμα, εργασιακό, οικογενειακό κτλ)


 • στην κάλυψη των πραγματικών του αναγκών στα Αγγλικά (γραμματική, λεξιλόγιο, άνεση στην ομιλία)


 • στην τόνωση της αυτοπεποίθησης του


 • στην αμέριστη συμπαράστασή μας καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τον σπουδαστή

 

 

 

 

Τα προγράμματά μας και η μεθοδολογία μας

Προετοιμασία για πτυχία Β2 - C1 - C2

 

Tα εκπαιδευτικά μας προγράμματα

 • Placement tests (pen and paper).
  Για γρήγορη αναγνώριση και κατάταξη του σπουδαστή στο κατάλληλο επίπεδο γνώσης για όποιο τρόπο μάθησης   επιθυμεί.
 • Eπίπεδο Beginners, (από το 0 στο επίπεδο Α1).
  Ιδανικό για όσους χρειάζονται μία γρήγορη επανάληψη πριν από την τάξη στα βασικά Αγγλικά πριν από την τάξη του Lower, αλλά και για όσους έχουν κάνει ελάχιστα ή και καθόλου μαθήματα.
 • Eπίπεδο Elementary, (από το επίπεδο Α1 στο επίπεδο Α2).
  Ιδανικό για όσους χρειάζονται μία πιο ολοκληρωμένη επανάληψη των βασικών Αγγλικών πριν από την τάξη του  Lower, αλλά και για όσους έχουν κάνει  ελάχιστα ή και καθόλου μαθήματα.
 • Eπίπεδο Intermediate, (από το επίπεδο Α2 στο επίπεδο Β1).
  Ιδανικό για όσους χρειάζονται μία ολοκληρωμένη προετοιμασία πριν από την τάξη του Lower. Αποτελεί τη βάση της επιτυχίας για την απόκτηση πτυχίου Lower.
 • Eπίπεδο Lower, (από Β1 στο Β2).
  Για όσους στοχεύουν στην απόκτηση πτυχίου Β2 (Lower).
 • Eπίπεδο Proficiency, (από Β2 στο Γ1 και Γ2).
  Για όσους στοχεύουν στην απόκτηση πτυχίου Γ1 (Advanced) και Γ2 (proficiency) στο μίνιμουμ χρόνο.
 • Πακέτα μαθημάτων TOIEC,  IELTS.
  Εξειδικευμένα πακέτα ύλης για TOEIC, IELTS κλπ. με έμφαση στην επιτυχία στις   εξετάσεις. 

 

 

 

 

Αγαπητοί μας φίλοι,


 

Οι ραγδαίες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, τόσο του ιδιωτικού όσο, και του δημόσιου τομέα, καθιστούν πλέον επιτακτική ανάγκη τη συνεχή κατάρτιση, εκπαίδευση κι επιμόρφωση όλων των εργαζομένων του δημόσιου τομέα, με την επάρκεια στις ξένες γλώσσες να είναι στην αιχμή του δόρατος των απαιτήσεων.


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου, θέλοντας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια των εργαζομένων, να προασπίσουν τις θέσεις εργασίας τους, μέσω  της αναγκαίας γνώσης και της απαραίτητης επάρκειας στη γνώση ξένων γλωσσών, έχουν δημιουργήσει ευέλικτα προγράμματα μαθημάτων αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών, ισπανικών (αλλά και πολλών άλλων γλωσσών) για εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, τόσο στον χώρο των φροντιστηρίων, όσο και εξ αποστάσεως, με την πρωτοποριακή μέθοδο του e-learning και την σύγχρονη πλατφόρμα του web@class.


Γνωρίζοντας πως το ωράριο εργασίας, ο φόρτος των οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά και των λοιπών καθημερινών δραστηριοτήτων, είναι εκ των ουκ άνευ στη ζωή όλων μας, σας περιμένουμε για να μιλήσουμε μαζί σας, βρίσκοντας τον τρόπο που θέλετε να κάνετε την ξένη γλώσσα της αρεσκείας σας, (στο φροντιστήριο ή από το σπίτι σας, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή) στο χρόνο που μπορείτε και με το κόστος που ανταποκρίνεται στις οικονομικές σας δυνατότητες.

 

Θέλοντας λοιπόν να καλύψουμε τις ανάγκες σας για απόκτηση επίσημου πτυχίου ξένης γλώσσας, προσφέρουμε μαθήματα με σκοπό την εκμάθηση και την προετοιμασία πτυχιακών εξετάσεων για αναγνωρισμένα πιστοποιητικά του ΑΣΕΠ.


Στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι η άμεση δημιουργία νέων εντατικών τμημάτων όλων των επιπέδων, αρχαρίων, μεσαίου επιπέδου και προχωρημένων. Οι σπουδαστές θα προετοιμασθούν για τις εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων (π.χ. της αγγλικής γλώσσας), στα επίπεδα:

 

Β2 - (καλή γνώση)

C1 - (πάρα πολύ καλή γνώση)

C2 - (άριστη γνώση)

 

Τα τμήματα είναι αποκλειστικά ενηλίκων, εντατικά και με ευέλικτο ωράριο και οι σπουδαστές θα κατατάσσονται σε τμήμα ανάλογο με το επίπεδο των γνώσεών τους.

Τα μαθήματα γίνονται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (Internet, διαδραστικοί πίνακες οι οποίοι είναι προσαρμοσμένοι στο e-learning, σε περίπτωση που επιθυμείτε μαθήματα εξ αποστάσεως) και αντιστοιχούν επακριβώς στις απαιτήσεις των πτυχίων.


 

Τρόποι παρακολούθησης


1. Σε αίθουσα διδασκαλίας του Κέντρου μας

 

Τα μαθήματα διεξάγονται με ζωντανές παραδόσεις σε κλασσική αίθουσα διδασκαλίας, με χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (e-books, διαδραστικούς πίνακες, Internet)

 

2. Μέσω διαδικτύου (e-learning)

 

 

 

Με την ευέλικτη και αποτελεσματική μέθοδο "web@class" της ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως διδασκαλίας, σε σύγχρονη πλατφόρμα, η οποία συνδυάζει ζωντανό μάθημα με την παρουσία εκπαιδευομένων και καθηγητή σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου.


Σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζί πράξη την απόκτηση πτυχίου στην ξένη γλώσσα που προτιμάτε.


Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

 

 

 

 

Μαθήματα Αγγλικής γλώσσας στα Κέντρα μας • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων
 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων
 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων
 • Ειδικά προγράμματα Πιστοποιητικών Αγγλικών Ειδικότητας για Επαγγελματίες (περισσότερα εδώ)


Προσφέρουμε μαθήματα εντός των κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές. Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικού μαθήματος.Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε αγγλικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας


Τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!     * Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας και υποστηρίζει όλα τα μέρη (parts) των εξετάσεων (GVR, LISTENING, WRITING, SPEAKING)ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning


 Προετοιμαστείτε και εσείς υπεύθυνα και γρήγορα, απ'όπου κι αν βρίσκεστε με τη σύγχρονη πλατφόρμα e-learning:

web@class


Mε τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω διαδικτύου με τη πλατφόρμα web@class η εκμάθηση αλλά και η προετοιμασία για πτυχιακές εξετάσεις ξένων γλωσσών ανοίγει νέους ορίζοντες. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν αλλά και συμμετέχουν στο μάθημα σε πραγματικό χρόνο με τους εκπαιδευτές τους, ο καθένας από διαφορετικό χώρο. Η διαδικασία του μαθήματος είναι ίδια με αυτή που προσφέρεται σε μία κανονική αίθουσα, έχοντας την ίδια αποτελεσματικότητα.

Για να γνωρίσετε κι εσείς το μέλλον στην εκπαίδευση σας προσφέρουμε ένα ζωντανό μάθημα δωρεάν.

Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εδώ και θα σας αποστείλλουμε user name και password  για να συμμετάσχετε και εσείς σε  ένα free live Demo μάθημα.


Αντικείμενα Σπουδών

 • Beginners
 • Elementary (A1 – A2)   
 • Intermediate (B1)
 • Lower (B2)
 • Advanced (C1)
 • Proficiency (C2) 

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.