Αγγλικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Αγγλικά στη Λάρισα

 

 

Μαθήματα Αγγλικών στα Κέντρα μας αλλά και ONLINE 

 

 

Στα Κέντρα μας διδάσκουμε την Αγγλική γλώσσα εδώ και 31 χρόνια. Τα μαθήματα αγγλικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου.

 

 


Λίγα λόγια για την ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 

Αν υπάρχει στις αρχές του 21ου αιώνα, μία παγκόσμια γλώσσα αυτή δεν είναι άλλη από τα Αγγλικά. Είναι το σημαντικότερο μέσο για να επικοινωνήσει κανείς με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αφού παρότι δεν είναι η πρώτη μητρική γλώσσα στον πλανήτη, (είναι τα Κινέζικα), είναι μητρική και δευτερεύουσα γλώσσα περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη γη, (τη μιλάει ή την καταλαβαίνει καλά, περίπου το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού).


Πέρα από αυτό το γεγονός υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να μάθει σήμερα κανείς αγγλικά. Κι αυτό γιατί το 75% της παγκόσμιας αλληλογραφίας είναι στα Αγγλικά, όπως και το 80% των ιστοσελίδων στο Ιnternet. Είναι η επίσημη γλώσσα κάθε μεγάλου διεθνούς οργανισμού, διοργάνωσης, συνεδρίου και εκδηλώσεων γενικότερα.


Στον οικονομικό τομέα οι περισσότερες μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις, έχουν διεθνείς συνεργασίες και οι επιχειρηματικές δραστηριότητές τους γίνονται κατά κύριο λόγο στην Αγγλική γλώσσα, οπότε εκείνος που γνωρίζει να μιλάει Αγγλικά είναι πιο ανταγωνιστικός κι αληθινά περιζήτητος στην προσπάθειά του να βρει εργασία και να εξελιχθεί στη συνέχεια.


Όποια κι αν είναι η ηλικία σου και τα ενδιαφέροντά σου, (μουσική, υπολογιστές, κινηματογράφος, χορός, επιχειρηματικότητα, ταξίδια, αθλητισμός κλπ.), τα σημερινά μέσα ενημέρωσης όπως το Ιnternet, η δορυφορική τηλεόραση και ο τύπος παρέχουν πρακτικά απεριόριστη πρόσβαση στη γνώση κι αυτή είναι κυρίως στα αγγλικά.


Φυσικά δεν γεννάται θέμα εάν υπάρχει στόχος σπουδών, ή μετεκπαίδευσης στο εξωτερικό. Στις περισσότερες χώρες και εκπαιδευτήρια του κόσμου, χρησιμοποιείται η αγγλική γλώσσα, ενώ σ’ αυτή υπάρχουν και οι περισσότερες επιστημονικές μελέτες και δημοσιεύσεις.


Ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο πάντως, σε μία συνάντηση ή σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιο εύκολο να ζητήσεις πληροφορίες, ή να ξεκινήσεις μία συζήτηση γνωριμίας στ’ Αγγλικά.


Πέραν όλων των άλλων η αγγλική γλώσσα, επειδή αποτελεί γλώσσα πολλών προσμίξεων, (αρχαία κελτικά, αγγλσαξονικά, αρχαία λατινικά, αγγλονορμανδικά), είναι εύκολη στο να την μάθει κανείς. Δεν έχει περίπλοκους γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες, (όπως π.χ. η ελληνική). Είναι μία γλώσσα προσιτή σε όλο τον κόσμο.


Στον 21ο αιώνα η σύγχρονη Αγγλική γλώσσα, κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της διπλωματίας, της ραδιοεπικοινωνίας, της αεροναυτιλίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Ακόμα και στις χώρες που δεν είναι επίσημη γλώσσα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επικοινωνία και την εύρεση εργασίας, που έχει να κάνει με τις κάθε είδους διεθνείς συνεργασίες.


Γι' αυτό το λόγο περίπου 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Αγγλικά και περίπου 1 δισεκατομμύριο μαθαίνουν την Αγγλική γλώσσα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


Ποιους αφορά η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας;


Τους πάντες! Δεν υπάρχει επάγγελμα, ή χώρα που να μην περνά το «διαβατήριο» της αγγλικής γλώσσας. Είτε σκοπεύετε να εργαστείτε, είτε σκοπεύετε να ταξιδέψετε, είτε να σπουδάσετε, η στοιχειώδης γνώση της αγγλικής γλώσσας, αργά ή γρήγορα θα σας φανεί χρήσιμη.

 

 

Μαθήματα Αγγλικής γλώσσας στα Κέντρα μας

 

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων


Μαθήματα Αγγλικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές. 

Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε αγγλικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας

 

Όμως...

 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε


Τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class επειδή • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε! • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


 και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημαΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.