Ισπανικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Ισπανικά στη Λάρισα
 

 

Μαθήματα Ισπανικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!


Στα Κέντρα μας διδάσκουμε Ισπανικά εδώ και 31 χρόνια. Τα μαθήματα ισπανικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα ισπανικά τους σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα ισπανικών e-learning - online - real time σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

 

Λίγα λόγια για την Ισπανική γλώσσα

 

Τα Ισπανικά δεν θεωρούνται άδικα η γλώσσα του μέλλοντος. Σήμερα είναι η 3η ομιλούμενη μητρική γλώσσα του  κόσμου, (μετά τα κινέζικα και τα αγγλικά) κι αποτελεί την επίσημη γλώσσα 450 και πλέον εκατομμυρίων ανθρώπων σε  τουλάχιστον 21 κράτη της υφηλίου, (Αργεντινή, Βενεζουέλα, Βολιβία, Γουατεμάλα, Δυτική Σαχάρα, Δομινικανή Δημοκρατία, Ελ Σαλβαδόρ, Ισημερινός, Ισπανία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Μεξικό, Νικαράγουα, Ονδούρα, Ουρουγουάη, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Πουέρτο Ρίκο, και Χιλή), αριθμό ρεκόρ όσον αφορά τις χώρες που είναι επίσημη γλώσσα, ενώ αποτελεί και μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε.


Σημαντικό ποσοστό ισπανοφώνων υπάρχει επίσης στις Ισημερινή Γουινέα, Δυτική Σαχάρα, Φιλιππίνες και συνεχώς αυξανόμενος είναι ο ισπανόφωνος πληθυσμός στην Αυστραλία, και στις Η.Π.Α. όπου είναι 2η επίσημη γλώσσα – μετά την αγγλική- καθώς υπολογίζεται ότι οι ισπανόφωνοι έχουν ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια (ενδεικτικό της δυναμικής της ισπανικής γλώσσας είναι ότι διδάσκεται στα σχολεία  της Βορείου Αμερικής και Βραζιλίας, ως υποχρεωτική  Α΄ ξένη γλώσσα).


Το γεγονός ό,τι 14 περίπου εκατομμύρια μαθητές μαθαίνουν ισπανικά καθιστά την ισπανική γλώσσα δεύτερη πιο διαδεδομένη (γλώσσα εκμάθησης) μετά τα αγγλικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πέρα από αυτό η Ισπανική γλώσσα κερδίζει καθημερινά έδαφος παντού. Μετατρέπεται σταθερά σε γλώσσα της παγκόσμιας οικονομίας. Κυριαρχεί, μετά την Αγγλική, και στη ναυτιλία. Αποδεικνύεται μία από τις σημαντικές γλώσσες που χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία, στις διεθνείς επιχειρήσεις, πολιτικές συναντήσεις και είναι επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ισχυρότατων Παγκοσμίων Οργανισμών όπως του Ο.Η.Ε., και της UNESCO.


Αλλά και στην Ελλάδα  τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία εντυπωσιακή ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών, των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Τόσο το Ινστιτούτο Θερβάντες, η Ισπανική πρεσβεία, καθώς και οι πρεσβείες των λατινογενών χωρών που βρίσκονται στη χώρα μας συνεργάζονται με πολιτιστικούς Ελληνικούς φορείς για την παρουσίαση ποικίλων εκδηλώσεων. Το γεγονός ότι η  προφορά και η σύνταξη της Ελληνικής και  της Ισπανικής γλώσσας παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία, καθώς και ο μεγάλος αριθμός ελληνικών λέξεων που υπάρχουν στα ισπανικά κάνει την εκμάθησή της πιο εύκολη συγκριτικά με άλλες ξένες γλώσσες. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Θερβάντες η διαρκής και έντονη ζήτηση για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας, στην Ελλάδα, συνιστά ένα εντυπωσιακό φαινόμενο. Ετησίως εγγράφονται κατά μέσο όρο περί τους 2.200 μαθητές, ενώ στις εξετάσεις για τα διάφορα επίπεδα συμμετέχουν περί τους 7.000 υποψήφιοι και η  Ισπανία είναι η 1η επιλογή των φοιτητών στα προγράμματα ERASMUS. Στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών η Ισπανική είναι η 1η γλώσσα επιλογής ακολουθούν η Ιταλική και η Αγγλική.

Αυτό αποδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ελλήνων για αυτή την γλώσσα, γιατί η Ισπανική είναι μια γλώσσα που μπορούν να μάθουν εύκολα οι Έλληνες αφού τόσο η προφορά όσο και η γραμματική της, είναι κοντά στην ελληνική. Διαθέτει πλούσια λογοτεχνική και μουσική παράδοση πράγμα που την καθιστά πιο προσιτή στους νέους και μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Και πέραν όλων αυτών η Ελλάδα έχει πολλές εμπορικές συναλλαγές με ισπανόφωνες χώρες και κάποιος που ξέρει καλά Ισπανικά έχει σίγουρα πλεονέκτημα για τους πιθανούς εργοδότες του σε επιχειρήσεις ισπανικών ή ισπανόφωνων συμφερόντων. 

 

Ποιους αφορά η εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας;

 

Όσους θέλουν να μυηθούν στη μαγεία της γλώσσας του Θερβάντες και να γίνουν μέλη του ισπανόφωνου κόσμου, όσους έχουν σκοπό για οποιοδήποτε λόγο να επισκεφθούν, ή να ζήσουν για κάποιο διάστημα, ή και να εργαστούν σε οποιαδήποτε ισπανόφωνη χώρα.


 

Μαθήματα Ισπανικής γλώσσας στα Κέντρα μας

 

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων
 • Εντατικά τμήματα ERASMUS


Μαθήματα Ισπανικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές. 

e-learning

 

Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε ισπανικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας

 

Όμως...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε

 

 

...τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !

 

 επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!

 

 

 • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!

 

 


    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


    και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.