Τουρκικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!


 

 

Μαθήματα Τουρκικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο! (περισσότερα εδώ)Στα Κέντρα μας διδάσκουμε Τουρκικά από το 2008. Τα μαθήματα τουρκικών απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν την τούρκικη γλώσσα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα τουρκικών e-learning - online - real time σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

 

Οί εγγραφές άρχισαν!

Έναρξη νέων τμημάτων από 16-9-2019

 

 

 

 

 

Τα μαθήματα τουρκικών απευθύνονται σε άτομα τα οποία επιθυμούν να γνωρίσουν την τουρκική γλώσσα και κουλτούρα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και απόκτησης πτυχίου.

 

 

Μαθαίνουμε ΤΟΥΡΚΙΚΑ μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής  πλατφόρμας "web@class"

 

 

Παρέχουμε εντατικά μαθήματα Τουρκικών μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Η "web@class" είναι σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης ξένων γλωσσών καθώς παρέχει πολλές καινοτόμες δυνατότητες όπως ζωντανό μάθημα - ατομικό ή και σε τμήμα - σε πραγματικό χρόνο, πάντα με την παρουσία καθηγητή,  με υποστήριξη ομιλίας, εικόνας, γραφής και επιπλέον, σε περίπτωση απουσίας του σπουδαστή, εγγραφή του μαθήματος!

 

 

Τα μαθήματά μας δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία και δεν έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα μέσω SKYPE καθώς παρέχουμε τις ίδιες δυνατότητες με μία κλασσική τάξη σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών. Επιπλέον οι έμπειροι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι και προσεκτικά επιλεγμένοι για την διδασκαλία της γλώσσας.

 

Συμπληρώστε την φόρμα εδώ και παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ ζωντανά ένα FREE DEMO μάθημα!


Λίγα λόγια για την Τουρκική γλώσσα

 

Τα Τουρκικά είναι μία γλώσσα που από το παρελθόν συγκέντρωνε το έντονο ενδιαφέρον των Ελλήνων διπλωματών και πολιτικών, (για ευνόητους λόγους), ενώ στο παρόν έχει διευρυνθεί πολύ ο κύκλος αυτών που ενδιαφέρονται για την εκμάθησή της. Ο Έλληνας που μαθαίνει Τουρκικά θα διαπιστώσει γρήγορα το πλήθος των κοινών λέξεων, εκφράσεων και την ομοιότητα ως προς τη εκφορά του απλού καθημερινού προφορικού λόγου. Η μόνη δυσκολία στην Τουρκική γλώσσα έγκειται στη σύνταξη και στην πιο επίσημη εκφορά του λόγου είτε προφορικού, είτε γραπτού. Η απουσία βοηθητικών ρημάτων, άρθρων και γενών καθώς και η εκτεταμένη χρήση απαρεμφάτων και μετοχών προϋποθέτουν την καλή κατανόηση της γραμματικής και του συντακτικού. Το τουρκικό αλφάβητο (μετά το 1923 εγκαταλείφθηκε το αραβικό, και είναι  τροποποιημένη εκδοχή του λατινικού), αποτελείται από 29 γράμματα, 8 φωνήεντα και 21 σύμφωνα. Η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας δεν είναι δύσκολη, αφού είναι ευφωνική γλώσσα και χαρακτηρίζεται από τη φωνηεντική αρμονία, δεν έχει γραμματικό γένος, έχει έξι πτώσεις και πληθώρα επιρρημάτων. Επίσης είναι συγκολλητική γλώσσα, δηλαδή μια ολόκληρη φράση μπορεί να γράφεται και να προφέρεται με μία μόνο λέξη.

 

Η εκμάθηση της Τούρκικης γλώσσας ενδιαφέρει επιχειρηματίες, επιστήμονες, εργαζόμενους και οποιονδήποτε επιθυμεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει η τούρκικη αγορά εργασίας και η εν γένει επιχειρηματικότητα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου! 

 


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου ανταποκρινόμενα στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας έχουν δημιουργήσει ευέλικτα προγράμματα Τουρκικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές και εργαζόμενους όλων των επιπέδων! 


Συμμετέχουμε στις εξετάσεις:

 • Tου Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης (Istanbul University)
 • Tου ιδρύματος DILMER της Κωνσταντινούπολης 
 • Tου ιδρύματος Tömer του Πανεπιστημίου της Άγκυρας

 


Μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε το πτυχίο που σας ενδιαφέρει!!


 

 


Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας στα Κέντρα μας • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων


Μαθήματα Τουρκικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.
web@class   e-learning


 


 

Αν επιθυμείτε

 • να μάθετε τουρκικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας


Όμως...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε

 

...τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !


 επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε! • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype! 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.