Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

 

 

 

 

Αγαπητοί γονείς και φίλοι, καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας τόπο!
Εδώ και 33 χρόνια στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου παρέχουμε τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης ξενόγλωσσων σπουδών στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Βουλγάρικα, Σέρβικα, Τούρκικα, Ρωσικά, Αλβανικά, Σουηδικά, Αραβικά και Ελληνικά (για αλλοδαπούς), που εγγυώνται την μελλοντική επιτυχία των σημερινών σπουδαστών και αυριανών στελεχών στις ανάγκες αυτές!


Συνδυάζοντας πρωτίστως την υπεύθυνη διδασκαλία και την ποιότητα στην εκπαίδευση!

 

Kαι επειδή γνωρίζουμε τις ανάγκες σας...

Με φροντίδα, αφοσίωση, ευθύνη καθώς και την πολύτιμη εμπειρία που αποκομίσαμε στα 33 χρόνια λειτουργίας στο χώρο αυτό, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και επώνυμα να καταρτίσουμε πτυχιούχους ξένων γλωσσών με όλα τα εφόδια αυτά που τους είναι απαραίτητα για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα νέα δεδομένα.

O στόχος μας είναι...

Η επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού, δηλαδή η απόκτηση αναγνωρισμένου ανωτέρου και ανωτάτου τίτλου σπουδών,επιτυγχάνεται με μεθόδους οι οποίες οδηγούν στην επιτυχία τους σπουδαστές μας και κατά συνέπεια τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου πάνω από τρεις δεκαετίες. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε σε κάθε σπουδαστή φροντίζοντας πάντα το αντικείμενο σπουδών, όπως και τη μέθοδο με την οποία θα το διδαχθεί. Η πείρα του διδακτικού μας προσωπικού εγγυάται όχι μόνο τη δημιουργία θεμελίων μάθησης αλλά και ουσιαστική γνώση που οδηγεί στη επιτυχία. Η φιλοσοφία μας οδηγεί στη γνώση σε βάθος και όσα μαθαίνουμε από τις εμπειρίες προηγουμένων ετών, φροντίζουμε να τα μετατρέπουμε σε περαιτέρω βελτιώσεις και καινοτομίες για τις επόμενες χρονιές, τις οποίες οι σπουδαστές μας παρατηρούν καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία μας ή να μας επισκεφθείτε στα Κέντρα μας, στη καρδιά της Λάρισας.


Θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους, όσο και στους αποφοίτους μας, ανανεώνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη, διάθεση και δύναμη, μέσω των σπουδών μας, να συμβάλλουμε στο να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι στόχοι των μαθητών μας.

Με εκτίμηση,


Ο διευθυντής


Κωνσταντίνος Ιωάν. Χατζηστεργίου
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Χατζηστεργίου", πιστεύοντας ότι η μόρφωση είναι καθολικό δικαίωμα όλων των νέων, στηρίζουν και φέτος τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών σε όλες τις γλώσσες και σε όλα τα επίπεδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές μας.

 

 

Είστε εκπαιδευτικός;

 

Ενισχύστε το βιογραφικό σας αποκτώντας άμεσα για μοριοδότηση/διεκδίκηση θέση ευθύνης ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών!


Άμεσα, σίγουρα και οικονομικά!


Με ισχύ για Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα!

 

 

 

Νέα, ειδικά τμήματα Αγγλικών για εκπαιδευτικούς!

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου  ανακοινώνει την έναρξη νέων, ταχύρρυθμων τμημάτων αγγλικών, ειδικά σχεδιασμένα για εκπαιδευτικούς.

Τα νέα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων του εκπαιδευτηρίου μας αφορούν εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό Αγγλικών για να μοριοδοτηθούν εν’ όψη των νέων προκηρύξεων ή να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να διεκδικήσουν θέση ευθύνης. Το πρόγραμμα των μαθημάτων οδηγεί στην απόκτηση επίσημης πιστοποίησης επιπέδου Lower (Β2), Advanced (C1) ή Proficiency (C2) σε σύντομο χρονικό διάστημα!

  • Αναγνωρισμένο πτυχίο από το ΑΣΕΠ
  • Σε ευέλικτα τμήματα
  • Με δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων εντός των Κέντρων μας, αλλά και εξ αποστάσεως (e-learning), όπου κι αν βρίσκεστε!


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε τώρα! 

NEW COURSES in English


Νέα ταχύρρυθμα προγράμματα Β2 - C1 - C2 στα αγγλικά για ΕΝΗΛΙΚΕΣ, για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου από τον ΑΣΕΠ!


Αποκτήστε γρήγορα και οικονομικά ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από τον ΑΣΕΠ στο επίπεδο το οποίο σας ενδιαφέρει. Σας προσφέρουμε νέα ευέλικτα προγράμματα 2,5 μηνών με την υποστήριξη των έμπειρων καθηγητών των Κέντρων μας. Τα μαθήματα γίνονται και εξ αποστάσεως e-learning μέσω διαδυκτίου (web@class).

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.