Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

 

 

Αγαπητοί γονείς και φίλοι, καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας τόπο!

Εδώ και 32 χρόνια στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου παρέχουμε τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, συνδυάζοντας την υπεύθυνη διδασκαλία  και την ποιότητα στην εκπαίδευση. Γνωρίζοντας τις ανάγκες που προκύπτουν από τις σημαντικές αλλαγές που συντελούνται τόσο στην ενιαία αγορά εργασίας της Ενωμένης Ευρώπης αλλά και γενικότερα στον κόσμο, προσφέρουμε προγράμματα ξενόγλωσσων σπουδών στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Βουλγάρικα, Σέρβικα, Τούρκικα, Ρωσικά, Αλβανικά, Σουηδικά, Αραβικά και Ελληνικά (για αλλοδαπούς), που εγγυώνται την μελλοντική επιτυχία των σημερινών σπουδαστών και αυριανών στελεχών στις ανάγκες αυτές.

Kαι επειδή γνωρίζουμε τις ανάγκες σας...

Με φροντίδα, αφοσίωση, ευθύνη καθώς και την πολύτιμη εμπειρία που αποκομίσαμε στα 32 χρόνια λειτουργίας στο χώρο αυτό, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και επώνυμα να καταρτίσουμε πτυχιούχους ξένων γλωσσών με όλα τα εφόδια αυτά που τους είναι απαραίτητα για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα νέα δεδομένα.

O στόχος μας είναι...

Η επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού, δηλαδή η απόκτηση αναγνωρισμένου ανωτέρου και ανωτάτου τίτλου σπουδών,επιτυγχάνεται με μεθόδους οι οποίες οδηγούν στην επιτυχία τους σπουδαστές μας και κατά συνέπεια τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου πάνω από τρεις δεκαετίες. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε σε κάθε σπουδαστή φροντίζοντας πάντα το αντικείμενο σπουδών, όπως και τη μέθοδο με την οποία θα το διδαχθεί. Η πείρα του διδακτικού μας προσωπικού εγγυάται όχι μόνο τη δημιουργία θεμελίων μάθησης αλλά και ουσιαστική γνώση που οδηγεί στη επιτυχία. Η φιλοσοφία μας οδηγεί στη γνώση σε βάθος και όσα μαθαίνουμε από τις εμπειρίες προηγουμένων ετών, φροντίζουμε να τα μετατρέπουμε σε περαιτέρω βελτιώσεις και καινοτομίες για τις επόμενες χρονιές, τις οποίες οι σπουδαστές μας παρατηρούν καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία μας ή να μας επισκεφθείτε στα Κέντρα μας, στη καρδιά της Λάρισας.


Θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους, όσο και στους αποφοίτους μας, ανανεώνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη, διάθεση και δύναμη, μέσω των σπουδών μας, να συμβάλλουμε στο να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι στόχοι των μαθητών μας.

Με εκτίμηση,


Ο διευθυντής


Κωνσταντίνος Ιωάν. Χατζηστεργίου
Τα κέντρα ξένων γλωσσών "Χατζηστεργίου", πιστεύοντας ότι η μόρφωση είναι καθολικό δικαίωμα όλων των νέων, στηρίζουν και φέτος τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών σε όλες τις γλώσσες και σε όλα τα επίπεδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές μας.


Οι τιμές ισχύουν για μαθήματα εντός των Κέντρων μας αλλά και τα μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning).

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.